top of page

IMOBIL REZIDENTIAL LACULET 17  HERASTRAU, BUCURESTI, S1

Ca parte a conceptului nostru Design & Build, vă prezentăm cu drag imobilul nostru de boutique-apartments. 

 Studio Sunrise -ETAJ 1 SI 2

Studioul Sunrise este dispus pe Sud-Est, scăldat în soarele de dimineață. Acest apartament este caracterizat de o lumină caldă, naturală, pe tot parcursul zilei în toate camerele sale. Ideea ce stă la baza acestui spațiu este aceea a unui cămin versatil, ideal pentru cei care au o viață plină și activă, dar uneori simt nevoia de liniște și intimitate.

Cu o suprafață construită de 55mp, suprafață utilă interioară de 40mp și o terasă de 5.5mp, acest apartament cu un dormitor poate fi rapid transformat dintr-o configurație living+dormitor într-un spațiu mare comun, ideal pentru întâlniri cu prietenii sau alte evenimente personale. În acest scop, dormitorul este delimitat de spațiul de zi printr-o deschidere larga, glisantă din sticlă sablată și lemn.

Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Studio Mid-day -ETAJ 1 SI 2

Studioul Mid-day este dispus pe Est, având parte de o iluminare naturală spectaculoasă în miezul zilei. Acest apartament este caracterizat de o panoramă deschisă cu priveliști impresionante asupra business-district-ului din apropiere. Locatarii au parte de o vedere liberă rară asupra skyline-ului celor două turnuri de birouri, cele mai înalte clădiri din România, ce se ridică relaxat din zona verde aflată la baza lor, îmbinând într-un mod armonios urbanul cu naturalul.

Cu o suprafață construită de 58mp, suprafață utilă interioară de 43mp și o terasă de 6mp, acest apartament cu un dormitor poate fi rapid transformat dintr-o configurație living+dormitor într-un spațiu mare comun, ideal pentru întâlniri cu prietenii sau alte evenimente personale. În acest scop, dormitorul este delimitat de spațiul de zi printr-o deschidere larga, glisantă din sticlă sablată și lemn.

Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Apartament Dawn & Evening -PARTER ÎNALT și GRĂDINĂ

Apartamentul Dawn & Evening este un apartament cu două camere mai mare, având în plus o cameră ce poate fi folosită ca dressing/ camera copil. Acesta are deschidere atât către Est, scăldat în soarele de dimineață, cât și către Vest, având parte de după-amiezi luminoase și relaxante. Acest apartament este situat la parterul înalt al imobilului, așa-zis și hoch-parter, oferind o intimitate mai crescută în raport cu strada, față de parterul clasic. Impresia este aceea de a sta la etajul 1, cota hoch-parterului fiind cu 2.10 metri mai sus decât cota străzii. Apartamentul are o ieșire către grădina proprie de 20mp, situată în spatele blocului, ferită de privirea trecătorilor, unde aveți amenajat un spațiu verde cu arbuști, gazon și un platan.

Suprafața construită este de 78mp, suprafață utilă interioară de 60mp, o gradină de 20mp și o terasă de 5.5mp. Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Apartament Good Evening -ETAJ 1 și 2