IMOBIL REZIDENTIAL LACULET 17  HERASTRAU, BUCURESTI, S1

Ca parte a conceptului nostru Design & Build, vă prezentăm cu drag imobilul nostru de boutique-apartments. 

 Studio Sunrise -ETAJ 1 SI 2

Studioul Sunrise este dispus pe Sud-Est, scăldat în soarele de dimineață. Acest apartament este caracterizat de o lumină caldă, naturală, pe tot parcursul zilei în toate camerele sale. Ideea ce stă la baza acestui spațiu este aceea a unui cămin versatil, ideal pentru cei care au o viață plină și activă, dar uneori simt nevoia de liniște și intimitate.

Cu o suprafață construită de 55mp, suprafață utilă interioară de 40mp și o terasă de 5.5mp, acest apartament cu un dormitor poate fi rapid transformat dintr-o configurație living+dormitor într-un spațiu mare comun, ideal pentru întâlniri cu prietenii sau alte evenimente personale. În acest scop, dormitorul este delimitat de spațiul de zi printr-o deschidere larga, glisantă din sticlă sablată și lemn.

Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Studio Mid-day -ETAJ 1 SI 2

Studioul Mid-day este dispus pe Est, având parte de o iluminare naturală spectaculoasă în miezul zilei. Acest apartament este caracterizat de o panoramă deschisă cu priveliști impresionante asupra business-district-ului din apropiere. Locatarii au parte de o vedere liberă rară asupra skyline-ului celor două turnuri de birouri, cele mai înalte clădiri din România, ce se ridică relaxat din zona verde aflată la baza lor, îmbinând într-un mod armonios urbanul cu naturalul.

Cu o suprafață construită de 58mp, suprafață utilă interioară de 43mp și o terasă de 6mp, acest apartament cu un dormitor poate fi rapid transformat dintr-o configurație living+dormitor într-un spațiu mare comun, ideal pentru întâlniri cu prietenii sau alte evenimente personale. În acest scop, dormitorul este delimitat de spațiul de zi printr-o deschidere larga, glisantă din sticlă sablată și lemn.

Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Apartament Dawn & Evening -PARTER ÎNALT și GRĂDINĂ

Apartamentul Dawn & Evening este un apartament cu două camere mai mare, având în plus o cameră ce poate fi folosită ca dressing/ camera copil. Acesta are deschidere atât către Est, scăldat în soarele de dimineață, cât și către Vest, având parte de după-amiezi luminoase și relaxante. Acest apartament este situat la parterul înalt al imobilului, așa-zis și hoch-parter, oferind o intimitate mai crescută în raport cu strada, față de parterul clasic. Impresia este aceea de a sta la etajul 1, cota hoch-parterului fiind cu 2.10 metri mai sus decât cota străzii. Apartamentul are o ieșire către grădina proprie de 20mp, situată în spatele blocului, ferită de privirea trecătorilor, unde aveți amenajat un spațiu verde cu arbuști, gazon și un platan.

Suprafața construită este de 78mp, suprafață utilă interioară de 60mp, o gradină de 20mp și o terasă de 5.5mp. Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 Apartament Good Evening -ETAJ 1 și 2

Apartamentul Good-Evening este unul de trei camere, clasic, având un living mare și două dormitoare. Este dispus pe Sud-Vest, scăldat în soarele plăcut al amiezii, în toate camerele sale. Bucătăria este de tip open-space, dar poate fi și închisă, având parte de o fereastră mare ce permite funcționarea ei și separat de living. 

Cu o suprafață construită de 95mp, o suprafață utilă interioră de 72mp și o terasă de 7mp, acest apartament dispune și de o fereastră-franceză în zona de zi, pe fațada principală. Astfel, putem avea senzația de balcon deschis la living, în timp ce respectăm mediul construit și protejăm caracteristicile urbanistice ale zonei.. 

Pentru caracteristicile tehnice ale imobilului nostru, mergeți puțin mai jos...

 

Cine suntem noi

Nordic Views, imobilul nostru de 10 apartamente, a luat naștere ca proiect în 2015. Dupa 4 ani de design, avizare și construire ne apropiem de final, cu termen de recepție Septembrie 2019.

Imobilul are un demisol-parcare și spații tehnice, un parter înalt și trei etaje. Locația blocului este una rar întâlnită în București:

mers pe jos:

4 minute până la stația de metrou Aurel Vlaicu

5 minute până la Mall Promenada (și blocuri de birouri aferente)

2 minute până la Parcul Bordei

3 minute până la Parcul Herăstrău.

Soarele luminează apartamentele în mod ideal, având ferestrele exclusiv pe Est, Sud și Vest, cu vederi studiate spre skyline-ul Bucureștiului de nord.

Blocul este situat pe strada Laculeț nr. 17, la 50 metri de intersecția str. Nicolae Caramfil - sos. Pipera. Apartamentele luminoase au înălțimea liberă mare de 2.85m si ferestrele înalte cu geam triplu premium. 
Blocul este dotat cu lift Schindler gama premium, ce facilitează accesul direct din parcarea de la nivelul demisolului către fiecare etaj. Accesul se poate face fie complet pe rampe de acces (fără trepte) de la intrarea pe teren pana la ușa apartamentului, fie pe scările principale de intrare. Soluțiile de acces sunt de mare ajutor părinților cu bebeluși în cărucior sau în cazul deplasării cu bagaje grele. 
Încăperile sunt finisate premium, predominând culorile deschise și lemnul pentru accentuarea luminozității apartamentului, creând o atmosfera elegantă, relaxată și contemporană. Pardoseala este din parchet premium aquastop de trafic greu, blatul de baie este executat din lemn masiv de stejar iar vopseaua este Caparol Premium Latex de înaltă rezistență. Apartamentele sunt foarte eficiente energetic, fiecare cu centrală proprie Buderus și o excelentă izolație termică și fonică. Pereții de închidere cât și cei de compartimentare sunt construiți din cărămidă Porotherm. Termosistemul este realizat din vata bazaltica Rockwool de înaltă densitate și tencuială decorativă silicatică Caparol K15.
 Ferestrele sunt de clasa A cu geam tripan, cu 7 camere, 4 Seasons, Low E de la Salamander. 

Pentru orice alte detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0756811729.